Informații

 

Înainte de tratament

Vă recomandăm să îi furnizați medicului datele dumneavoastră medicale referitoare la boli de piele alergii precum și informații referitoare la medicamentele pe care le luați în prezent și tratamentele estetice anterioare.

Se recomandă evitarea medicamentelor anticoagulante și antiinflamatorii în săptămâna de dinaintea tratamentului.

 

După tratament

Pentru a obține cele mai bune rezultate se recomandă evitarea expunerii la soare sau la temperaturi ridicate (ex. saună) în primele 2 zile de după tratament. De asemenea vă recomandăm să consumați minim 2,5 litrii de apă pe zi în special în primele 2 săptămâni post tratament.

Nu este recomandată masarea fermă/îndelungată a zonei tratate în zona post injectare. Pentru mai multe detalii cereți sfatul specialistului. Nu uitati că tratamentele estetice nu opresc timpul în loc și nici efectele sale. Retușurile sunt necesare daca doriți să mențineți efectele tratamentului. Este esențial să aveți grijă de pielea dumneavostră consultați informațiile despre modul în care putem îmbătrâni frumos.

 

Pentru a avea o piele frumosă la orice vârstă există câteva instrucțiuni de urmat.

Hidratarea

Aplicați zilnic o cremă hidratantă de calitate adaptată tipului dumneavoastră de piele. Recomandăm curățarea pielii și aplicarea unei creme de noapte în fiecare seară pentru a reface hidratarea pielii. De asemenea este esențial să hidratați pielea și din interior consumând cel puțin 1,5 litrii de apă în fiecare zi.

 

Gomajul

Gomajul este o operațiune de bază pentru îngrijirea pielii care trebuie efectuată o dată sau de două ori pe săptămână. Astfel se elimină celulele moarte fapt ce asigură o mai bună absorbire a cremelor și a altor produse de îngrijire a pielii. Gomajul netezește pielea și luminează tenul.

 

Dieta sănătoasă

Trebuie evitate cantitățile prea mari de zahăr și grasimi deoarece acestea favorizează distrugerea colagenului și elastinei. Un bun mod de a menține o piele sănătoasă și de a preveni apariția ridurilor este includerea in dietă a legumelor si fructelor care conțin vitamine si antioxidanți. Acest lucru va avea un efect benefic asupra pielii.

ATENȚIE! Fumatul excesiv și consumul exagerat de alcool accelerează formarea ridurilor.

 

Evitați soarele

Evitați expunerea exagerată la soare deoarece acesta este un factor major în apariția ridurilor. Folosiți zilnic cremă protectoare adecvată.

 

Apa rece

Stropiți zilnic fața cu apă rece pentru a stimula circulația sângelui pentru a împrospăta și a aduce luminozitate tenului.

 

Evitați stresul

Întrucât stresul cronic favorizează și grăbește procesul de îmbătrânire încercați să vă relaxați și faceți sport pentru a reduce efectele stresului.

 

Tratamentele anti-îmbătrânire

Acidul hialuronic este categoric un raspuns la îmbătrânirea pielii. Mezoterapia hidratează pielea îi îmbunătațește calitatea si netezește ridurile fine. Implanturile cu gel umplu ridurile și refac volumul pentru un aspect mai tânăr.

Pret fiola Princess Croma 1ml 900 lei

Pret fiola Teosyal Pure Sense Redensity 1ml 1200 lei

© 2019 Zuluf Beauty Salon