CONSILIERE - TUNSOARE - CULOARE - COAFURA - TRATAMENTE

Tendintele in materie de tunsoare, coafura sau culoare se schimba permanent, lumea este in continua miscare,dar important este sa stiti sa selectati exact ce vi se potriveste, sa stiti sa adaptati ceea ce se poarta la propria personalitate.

Pentru un par sanatos, ingrijit, pentru o forma moderna si o culoare stralucitoare, apelati la sfatul stilistilor nostri.​​​​​​​ Veti primi deasemenea sfaturi legate de ingrijirea parului acasa: ce produse puteti folosi si cum sa va aranjati noul look pentru a obtine un rezultat cat mai apropiat de ceea ce va doriti. ​

Avand la baza numeroase participari la cursuri de perfectionare si seminarii de specialitate, stilistii nostri va pot consilia pentru a face cea mai inspirata alegere in materie de stil. Astfel, tunsorile vor fi adaptate dupa forma fetei si a capului dar si dupa textura si sanatatea firului de par.

Foarfeca unui stilist bun poate face miracole, poate modifica fizionomii, schimba volume si ascunde imperfectiuni.Intotdeauna tunsoarea trebuie pusa in evidenta de o culoare plina de vitalitate si stralucire.

Colorarea parului este o arta si, ca orice alta arta, trebuie realizata de artisti. In colaborare cu Alfaparf, Keune si Faipa va punem la dispozitie o gama diversificata de nuante in concordanta cu tendintele fiecarui sezon.

Punand un accent deosebit pe sanatatea parului dumneavoastra, Zuluf Beauty Salon va ofera cele mai exclusiviste ritualuri pentru tratamentul parului, folosind produse profesionale Alfaparf, Keune sau Faipa pentru regenerare, texturizare, modelare si stralucire.

Pentru ca tunsoarea sa arate impecabil iar culoarea sa straluceasca, este obligatoriu ca firul de par sa fie puternic si sanatos.

Specialistii centrului va vor oferi, in urma unui diagnostic, tratamentul potrivit: parul sensibilizat va fi reconstituit, parul fin va capata volum si corp, parul uscat va fi regenerat si hidratat, matreata va disparea iar scalpul iritat va fi calmat si reechilibrat.​

Coafura poate conferi confort psihic si incredere in sine, indiferent daca este vorba de o coafura naturala, una de ocazie sau mai ales o coafura de mireasa. ​

Hair-stylistii centrului va vor realiza cu pasiune coafura mult dorita, folosind produse de cea mai buna calitate.

© 2019 Zuluf Beauty Salon